Tejfölös vargányaleves hajdina gombóccal

2019.01.21

Hozzávalók:1 marék szárított vargánya,1/2 bögre hajdinakása,3 szál sárgarépa,3 szál petrezselyem, kicsi zeller, 1 vöröshagyma,2 gerezd fokhagyma. 1 kis evőkanál pirospaprika, bors ,só ,evőkanál zsír, 1 pohár tejföl,2 dl tejszín.

A zsíron megpirítjuk a hagymát,zöldségeket. Hozzáadjuk a pirospaprikát és felengedjük 2 l vízzel. A beáztatott vargányát is a levesbe tesszük. Ízlés szerint fűszerezzük.

Hajdina gombócokat készítünk bele. Esetleg még csurgatott tésztát. Tejfölös tejszínes habarással behabarjuk.


A tartalom vizuális felosztásához használj képszakaszokat

A címsorokon kívül a képszakaszok segítenek a tartalom helyes felosztásában. A bejegyzésed képek segítségével oszthatod fel szakaszokra, amelyek megfelelően kiegészíti a szöveged.

Idézett szövegek kiemeléséhez használd az idézetblokk formázási lehetőséget.

Vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.

Örségiizekportája 2019 | Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!