LAKÁSÉTTEREM

 

Kedves Vendég ! 

 

Őrségi kirándulása során a hagyományos éttermek kínálatán túlmenően szeretne megismerkedni a tájegységet jellemző, régi ételekkel szeretettel invitálom az Őrségi Ízek Portája - Lakáséttermünkbe ! 

Hívogatom  Önt, Családját, Barátait egy kis gasztronómiai kalandozásra, ismerje meg a tejfölös hajdinás vargányalevest, a borsús ( babos ) káposztát, a vasipaprikás-szeletet, a búza-kukorica-hajdinamálét, a tökös-mákos és kerekrépás rétest. 

Lakáséttermünk ideális helyszín mindazoknak akik vágynak a régi, tájjellegű ízek megismerésére, de nem a megszokott éttermi körülmények között, hanem kötetlenebb, közvetlenebb környezetben szeretnének asztalhoz ülni. 

Nincs állandó nyítvatartásunk, meghírdetett nyílt vacsorák és havi nyílt menű ajánlatunkat honlapunkon megtalálhatja. Fogadjuk Önt Családjával, Barátaival zártkörűen is, minimum 6 főtől  ( ebéd, vacsora ) , előre egyeztetett időpontban. 

Bármely szolgáltatásunkat kívánja igénybevenni feltétel a legalább kettő nappal korábbi bejelentkezés ( email, telefon ) és a végösszeg 50%-ának átutalása, vagy helyszínen előre fizetése. 

Reményeim  szerint mihamarabb Vendégeim  között üdvözölhetem Önt, Önöket is ! 

 

MENŰAJÁNLAT : 

A. )    Tejfölös-hajdinás vargányaleves hajdinagombóccal, vasipaprikás-szelet zöldségeskrumplival, házisavanyúsággal. Rétes. 

B. )    Borsús ( babos ) káposzta, dödölle zöldfűszeres tejföllel+tökmagolajos káposztával. 

C. )    Tárkonyos raguleves, marhapörkölt dödöllével, házi savanyúság.  Kukoricamálé.

D.)     Zöldséges hajdinagombóc leves, hajdina és kukoricamálé.    

A menű tartalmaz  1 dl. bort, vagy 2 dl.citromfű-mentateát adunk. 

Menűár:  A.) és B.)  3.500.- Ft/adag. 

                C.) 4.000.- Ft/adag.   D.) 1600.-Ft/adag

 

A meghirdetett nyílt vacsora napokat 10 fő jelenkezése esetén  tartunk.Csoportokhoz hozzákapcsolodási lehetőség van.(Alkalmanként csak egy féle menüt készítünk)

 

Bankszámlaszám: 72100464-10046876 (Horváthné Tamaskó Ildikó) 

 

Lakáséttermi iktatószámunk:VA-02I/ÁÉH/1030-2/2015